Martin Vingerling

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Vingerling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin Vingerling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Andringa.

  Juf Andringa.. ik voel nog de meetlat op mijn achterste neerdalen. juf van Minnen: ik heb bloemkooloren gekregen van al dat getrek en gedraai aan mn oren.... verder geen trauma's; prima tijd gehad. nog geen 16 en dan toch al sigaretten halen ( voor meester Siepelinga ) Roxy rookte hij. Wat kan je toch bizarre details onthouden.

  De Akker, 1971

  Meindert Hobbemalaan: kachels op tien en oppassen dat je niet door de vloer zakte.

  Meindert Hobbemalaan: kachels op tien en oppassen dat je niet door de vloer zakte. Ik bibberde al als ik de vage contouren van dhr Roth zag. H2C was één grote puinhoop. toch nog uiteindelijk de HAVO afgerond. mooie tijd gehad. Concordia zal ik ook nooit vergeten. daar kon je al om 10.00 uur terecht als je een dag geen zin had. En wat hadden er vaak veel geen zin. Wat leuk om weer een bekende namen tegen te komen: Mijn vriendje Wouter natuurlijk, die me uiteindelijk in de steek liet voor een jaar Amerika, Monica van Harten, Dorothea Wiehouwer.... het wordt de hoogste tijd voor een reunie

  Gereformeerde Scholengemeen..., 1977

  ?