Ontdek PLUS

Martin Veninga

Kent 0 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in Pesse

  Bekijk het volledige profiel van Martin Veninga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin Veninga heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1977 vanuit Amsterdam in Hoogeveen gekomen.

  In 1977 vanuit Amsterdam in Hoogeveen gekomen. Na nog een hectisch jaar Atheneum en later Havo tot 1980 hier rondgelopen. Overgang naar het Drentse was enorm, desalnietemin nooit meer weggegaan. De biologielessen van dorpsgenoot Hartog waren hilarisch, verder weinig heugelijks.

  Menso Alting College, 1977

  Heb hier samen met mijn broers Stev en Richard twee jaar op school gezeten, voordat mijn familie naar Drenthe verhuisde.

  Heb hier samen met mijn broers Stev en Richard twee jaar op school gezeten, voordat mijn familie naar Drenthe verhuisde. Ging veel om met Victor Kuipers, Jardo van Zweden, mijn broer Richard en nog wat duistere lieden. Was daarna wel flink wennen in het Hoge Noorden, woon er echter na 30 jaar nog steeds. groeten Martin

  Sweelinck College, 1975

  Heb van alles en nog wat opgestoken op de CNS, verder niet beroepsmatig in deze branche actief, wel in de bouwmaterialenbranche.

  Heb van alles en nog wat opgestoken op de CNS, verder niet beroepsmatig in deze branche actief, wel in de bouwmaterialenbranche. Sindsdien nooit meer een schilder in huis gehad, dat scheelt.... Herinner me dat ik veel omging met Hans v/d Velde uit Groningen.

  C I B A P MBO, 1980