Bekijk het volledige profiel van Martin van den Brink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Martin van den Brink heeft 9 klassenfoto's en kent 43 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

In 1989 een nieuwe school met ...

In 1989 een nieuwe school met nieuwe kinderen,teamleden en directeur. Zeer enthousiaste en meedenkende en meewerkende ouders. De "elfstedentocht" op de Grondtoonvijver was een happening. Klunen, stempelen en heuse winnaars per groep. Een fijn en hecht team dat echt werk van de school maakte. Veel goede herinneringen.

2004, Martin van den Brink

Leuke school waar ik 9 jaar al...

Leuke school waar ik 9 jaar als directeur mocht werken. School groeide sterk in leerlingenaantal. Fijn team van juffen en meesters. Het zijn er te veel om te noemen. Grote betrokkenheid van ouders en een zeer actieve ouderwerkgroep. Leuke schoolkampen, een patio met de geit Toon, konijnen, duiven, eenden en schildpadden. Er werd veel aan sport gedaan: handbal, basketbal. voetbal, dammen, schaken, enz. Voor mij een heel fijne periode geweest.

2004, Martin van den Brink

Ik mocht 4 jaar lang onderwijz...

Ik mocht 4 jaar lang onderwijzer zijn op deze school. Hoofd van de school was Wout Duyst, een "echte" Spakenburger, sportief enthousiast en gedreven. Leuke collega's o.a.: Anke van de Poel, Harry Bakker, Trix Hogeboom, Marian de Groot, Henny Kievit, Tineke Haverman, enz. Meest bijzondere jaar met klas 4/5 in de voetbalkantine van IJsselmeervogels. De SCHOOLSPORTDAG was een fenomeen. Fijne tijd gehad. De reunie bij het 25-jarig bestaan was ontzettend leuk. Veel oud-leerlingen gesproken.

2004, Martin van den Brink
?