Ontdek PLUS

Martin niks

Kent 5 personen

ASK_ME , 3 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Martin niks en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Martin niks heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Goed ik zat van 1979 tot en met 1981 op deze school, wij kwamen uit Rotterdam, ik weet me nog te herinneren een werkweek in Rijkholt Limburg met een uitstapje naar Brussel, verder Engelse les van meneer Bouman, gymnastiek ( sport ) de heer Steggink, maats

    Goed ik zat van 1979 tot en met 1981 op deze school, wij kwamen uit Rotterdam, ik weet me nog te herinneren een werkweek in Rijkholt Limburg met een uitstapje naar Brussel, verder Engelse les van meneer Bouman, gymnastiek ( sport ) de heer Steggink, maatschappijleer van van Wijngaarden, Nederlands van Dhr. Leusink en later van Dhr.Claus, Duits van van der Linden, Biologie van Dhr. Grijpma, wiskunde Arends, Scheikunde Kleinsman en Natuurkunde Mekkelholt en de klasgenoten Edith M., Annette N., Heleen L., Tamara J., Yvonne S., Gerald P., Harry C., Loekie W., Jan K., Cees en Egon, beide uit Losser. Uiteraard hadden afhankelijk van het vakkenpakket veel te maken met wisselklassen, waaruit ik ook nog wel de nodige namen weet, maar om deze nou allemaal te gaan noemen gaat mij een beetje te ver.

    Twentsch Carmellyceum, 1976

    Ik heb VWO gedaan, maar ben aan het einde van de 4e klas verhuisd naar Oldenzaal, waar ik in 1981 eindexamen VWO heb gedaan.

    Ik heb VWO gedaan, maar ben aan het einde van de 4e klas verhuisd naar Oldenzaal, waar ik in 1981 eindexamen VWO heb gedaan. Robert Sanders heeft veel namen genoemd, die bekend zijn. Voor mij is er nog een toevoeging t.w. Dhr. Lankhorst voor het vak Latijn, we waren maar met twee leerlingen Gerda Meijer en ik, Mevrouw Weber voor Duits en Karin Meerman voor het vak Frans in de brugklas. Er zijn mij genoeg namen bekend van mensen, die op deze school hebben gezeten, maar helaas teveel om even gauw op te noemen. Een reunie zou wel een keer leuk zijn!!!!

    Scholengemeenschap Prins Al..., 1976

    Wij kwamen uit Rotterdam naar Ootmarsum, waar ik da grotendeels de eerste drie jaar op deze school heb gezeten.

    Wij kwamen uit Rotterdam naar Ootmarsum, waar ik da grotendeels de eerste drie jaar op deze school heb gezeten. Ik weet dat de heer Baanstra hoofd van de school was in die periode en had de bovenbouw, mevrouw Vermeij gaf les aan de eerste tot en met 3e klas. Klasgenoten waren in die tijd Bert Huiskes, twee nichtjes Monique en Ellen van wasserij Springendal Dijkamp heten ze geloof ik, ver Jan de Wit? en een zeker Henk Molenaar, misschien schieten mij later nog wel meer namen te binnen

    Ned. Herv. School, 1968