Martin Metiarij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Metiarij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Martin Metiarij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Niet veel herinneringen van deze tijd.

  Niet veel herinneringen van deze tijd. Juffrouw Smeets zal mij altijd bij blijven.

  2004, Martin Metiarij

  Ja.

  Ja....echt een toffe tijd gehad in die periode.....een boel geleerd en veel opgestoken in die jaren. Heb in die periode een paar maanden extra (met veel pijn, moeite, geluk en plezier) mogen genieten. Mij is veel bij gebleven van die tijd, maar vraag mij niet naar namen van leerkrachten en klasgenoten. Ik ben goed in het onthouden van gezichten. Ben nog steeds werkzaam bij de politie in Assen (Centrum-Zuid.) Ben nu al zón 9 jaar Hondengeleider. (echt een toffe job) Veel kennis en werkervaring opgedaan. Ja...Die Metiarij heeft het wel gered hoor!!!!!!!!!!!!. Sommige (zowel leerkrachten, docenten, stagebegeleiders en klasgenoten)hadden er weinig tot helemaal geen vertrouwen meer in....... Ik woon samen in Assen met een (vrouwlijke) collega. Heb 2 kinderen (tweeling jongen en een meisje van bijna een jaar) Heb verder wat andere hobby's als ik nog tijd over heb.

  2004, Martin Metiarij

  Heb een blauwe maandag op deze school gezeten.

  Heb een blauwe maandag op deze school gezeten........???? Periode weet ik echter niet meer volgens mij tussen 1985 en 1988. Totaal één jaar op deze school gezeten.

  2004, Martin Metiarij
  ?