Martin Jansen

Kent 42 personen

Weduwnaar , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 42 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tucht; discipline.

  Tucht; discipline. Slechte herinneringen aan opleiding. Enige wekelijkse afleiding buiten de poort was het wekelijkse zwemuurtje in het sportfondsenbad in het Spijkerkwartier. Begonnen in klas D, na half jaar N. In 1966 politiepraktijk begonnen in Groenlo. Na 1 jaar naar Brabant (achtereenvolgens Uden en Rosmalen) Na de politiereorganisatie in 1993 naar Den Bosch. Heb mijn loopbaan inmiddels in 's-Hertogenbosch beeindigd. Ik speel als trompettist nog in het huisorkest van politie Brabant-noord.

  Opleidingsschool der Rijksp..., 1964

  Ik ben 'meeverhuisd' vanaf de oude lokatie aan de Kapoeniestraat naar de Holterweg.

  Ik ben 'meeverhuisd' vanaf de oude lokatie aan de Kapoeniestraat naar de Holterweg. Het meest bijgebleven zijn volleybalherinneringen; in de Kapoeniestraat nog olv meneer Gruwel, later meneer Bloem. Deelgenomen aan veel schooltoernooien volleybal en handbal in de markthal. Bloem was het volgens mij die volleybalclub Phoenix oprichtte waarna we vanaf 1962 met 2 teams deelnamen aan de nevobo-competitie. Om op de mulo te komen moest eerst toelatingsexamen worden gedaan. En voordat je in de examenklas het (schriftelijk en mondeling) eindexamen deed had je eerst al godsdienstexamen gedaan (!) en het typediploma olv Engelbarts gehaald. ivm mijn politieloopaan ben ik direct na de Mulo-tijd uit Doetinchem vertrokken en daardoor ook vrijwel iedereen uit het oog verloren.

  Willibrord Mavo / Mulo, 1960

  ?