Martin Goes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Goes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Martin Goes heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Veel namen weet ik niet meer van deze school, maar ik zag de klasse foto van Hans Ammerlaan en toen kwam er wel weer het een en ander boven.

  Veel namen weet ik niet meer van deze school, maar ik zag de klasse foto van Hans Ammerlaan en toen kwam er wel weer het een en ander boven. Leuk dat daar ook veel namen bij staan. Meester Wempe kan ik me nog wel herinneren, streng maar rechtvaardig. Ook juffrouw Kampmeier kan ik me nog herinneren. We deden van alles om maar zo min mogelijk les te hoeven volgen, zoals de melkbrigade, Klaar-over en ben ook nog maar even misdienaar geweest.

  2003, Martin Goes

  Kan me niet veel meer herinneren van namen.

  Kan me niet veel meer herinneren van namen. Heb hier geleerd voor bankwerker en ben na 2 jaar van school gegaan. Kan me nog wel Dhr. Bok herinneren hij was toen Tekenleraar. Voor praktijk hadden we een klein mannetje als lerraar. Mijn liefste vak was Smeden

  2003, Martin Goes

  Ik heb alleen hier de brugklas gevolgd en ben daarna naar de LTS gegaan.

  Ik heb alleen hier de brugklas gevolgd en ben daarna naar de LTS gegaan. (moest maar naar een andere school gaan zeiden ze) Veel kan ik me niet herinneren, maar wel Bulte, die is met mij buurmeisje getrouwd. Ik ben ondertussen verhuist naar Noord Brabant en woon nu in Etten Leur

  2003, Martin Goes
  ?