Martin Fennema

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Fennema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin Fennema heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zit al 25 jaar op het Eiland.

  Ik zit al 25 jaar op het Eiland. Eerst op de Zuiderzoom, later op de dep. aan de Nieuwendamstraat, waar Henriëtte Keyzer, Henk Duits en ik de school hebben opgestart. Ik had toen een groep 6,7,8 van 4 kinderen. Met o.a. Marco van Veen, Sander Antoni en Manja Heinrich. Dit aantal groeide gestaag. Ik werk nu op het hoofdgebouw aan de v.Meverstraat. De school is erg groot geworden. Het aantal leerlingen loopt nu een beetje terug, maar op het hoogtepunt hadden we ongeveer 900 leerlingen en 33 groepen over 2 gebouwen verdeeld. De "ouwe hap" bestaat nog uit: Richtje de Wit en Martin Fennema. We worden allemaal ouder. Ik ben dit jaar 53 geworden. Een aantal van jullie is ook al in de 30.Ik hoop op reacties van oud-leerlingen.

  Het Eiland, 1981

  Volgens mijn tante Jet v.

  Volgens mijn tante Jet v.der Noord, die nu 92 jaar oud is en in Menaldum woont heb ik één jaar op deze school gezeten (als kleuter). Mijn ouders zijn overleden dus aan hen kan ik het niet meer vragen. Ik kan me er heel weinig van herinneren. Ik woonde op de hoek van de Corn.Frederikstraat. Mijn ouders hadden daar een winkel (boter, kaas en eieren) Ik ben in 1958 naar Assen verhuisd.

  Willem Lodewijkschool, 1957

  Ik weet helemaal niets meer van deze kleuterschool.

  Ik weet helemaal niets meer van deze kleuterschool. Ik heb maar één jaar op deze school gezeten.(in de 2e kleuterklas) Via Hans van Wagensveld die op een foto staat van deze groep ben ik daar achter gekomen. Deze foto moet van het voorjaar 1959 zijn gezien de kleding en de bomen. Het kan natuurlijk ook vlak na de grote vakantie geweest zijn.(dus sept.1958)

  De Klaproos, 1958

  ?