Bekijk het volledige profiel van Martin Faber en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Martin Faber heeft 1 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Dit was mijn laatste schooljaa...

Dit was mijn laatste schooljaar. Ik weet niet meer of wij het hele schooljaar op de (toen) nieuwe Prins Willem Alexanderschool door gebracht hebben. Het was meen ik het laatste MULO jaar, na ons werd alles MAVO (Mammoetwet). Hier herinner ik mij nog de totaal nieuwe opzet van de school en het lesgeven. Bleven we in de Emmalaan telkens in ons eigen lokaal, hier moesten wij meen ik bij het wisslen van de les naar een ander lokaal gaan. We kregen daar ook handenarbeid (jongens) en er was ook een lokaal met naaimachines (meisjes). De school was (voor die tijd) erg modern met een talenpracticum en een natuurkundelokaal. En Swank was hier al met pensioen. Er waren ook nieuwe leraren bij gekomen. Van Meeuwen gaf handarbeid.

2004, Martin Faber

Van 1965 tot 1969 zat ik op de...

Van 1965 tot 1969 zat ik op deze school afd. MULO. Het laatste jaar heb ik op de PWA gezeten want toen was deze school klaar en ging de afd. MULO daar heen. Uiteraard herinner ik mij ook de heer Swank met zijn kleine briefjes. Verder herinner ik mij de volgende leraren nog: van Maaren, Riezenbosch, Poederoijen, de Pater, Kalter, de heer en mevr. Van Kempen, Meijdam, de Besten, Dop en gymleraar van Ko(o)ten. Verder natuurlijk ook nog menig klasgenoot. Ik vond nog een klassefoto. Ik denk van de 1e of de 2e klas.

2004, Martin Faber

Volgens mij 2 jaar op gezeten....

Volgens mij 2 jaar op gezeten. Kan mij juf Toos herinneren. Toen ik daar op school zat trouwde zij met meneer van Maaren. Die kwam ik later tegen als leraar op de MULO (Julianaschool en PWA). Ik moet nog een klassefoto hebben van deze school. Daar ben ik naar aan het zoeken en zal hem plaatsen zodra ik hem heb gevonden.

2004, Martin Faber
?