martin bommel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van martin bommel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  martin bommel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bommel eruit! daar ging ik wee...

  Bommel eruit! daar ging ik weer. In klas 6 dagelijks de gang op na verhitte discussies met dhr. Loosman. Klieren met Bennie, fikkie steken met Edwin. Soldaatje spelen met David, Ronald etc. Verliefd zijn op Edith, Monique, Louise, Carolien. those were the days. (wie kan even de klassefoto op deze site zetten'

  2004, martin bommel

  Juf Nel herinner ik mij ook no...

  Juf Nel herinner ik mij ook nog. Maar ik herinner me ook dat ik echt niet naar school wilde, schoppen, schreeuwen, ik wilde naar huis ! Wel leuke vriendjes ontmoet die ik in mijn schoolcarriere steeds weer tegenkwam. Louise, Ronald, Stephan etc.

  2004, martin bommel

  Leuke tijd gehad en ook de ove...

  Leuke tijd gehad en ook de overgang van de Karthuizer naar de droogbak meegemaakt. Samen met mijn maatje Ronald Brink begonnen aan de opleiding. Deze speelde zich zeker het eerste jaar voor een groot deel af in de blaffende vis. Tijdens het tweede jaar de introductie van de nieuwe 1e jaars georganiseerd. Volgens mij heeft Roos het daar ook over, maar was dat op Terschelling? Dat was met Gitta, Bas, Stephan, Victor, Ronald, Anouck en tja, wie nog meer... ?

  2004, martin bommel
  ?