Martin Beek

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Martin Beek heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Geen goede herinneringen, sorry.

  Geen goede herinneringen, sorry... Strenge gereformeerde school waar geen leuke dingen werden gedaan, maar wel geslagen. Ik heb welgeteld twee maal een pak slaag gehad van een leraar. Bij ons thuis werd niet geslagen dus ik was erg onder de indruk en ben door mijn ouders van deze school gehaald. Sinds dien werd ook mijn moeder in het dorp met de nek aangekeken.

  2007, Martin Beek

  juf Hielkema, juf Holtewes, Schipper die een hartaanval kreeg en werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

  juf Hielkema, juf Holtewes, Schipper die een hartaanval kreeg en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. ik zat in de klas bij patrick, frank van viegen, frank hendriks, emile mommersteeg, rolf douvlier, marc-arthur de breij en yolanda petryck. Alleen frank hendriks ben ik in Spanje eens tegengekomen, maar dat is ook al meer dan 20 jaar geleden... Ik mag hier geen email adressen zetten, maar mail me maar op martin -krulletje- martinbeek punt net.

  2003, Martin Beek

  ik zat bij frank halla, wilco en ronald uit oudewater, stella doyer, marie-nel bos en .

  ik zat bij frank halla, wilco en ronald uit oudewater, stella doyer, marie-nel bos en ...?... in de klas. we hadden als klasseleraar dhr. salari. Ik mag hier geen email adressen zetten, maar mail me maar op martin -krulletje- martinbeek punt net. Ik heb klassefoto's!!!! Maar die moet ik eers scannen - komt er aan...

  2003, Martin Beek
  ?