Bekijk het volledige profiel van Martijn Zuiderwijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Martijn Zuiderwijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Zeer leuke tijd gehad vooral m...

Zeer leuke tijd gehad vooral met de bel (gong) geintjes uitgehaald. Heb de richting elektro/elektronica gedaan. De examens werden altijd in de gimzaal gegeven en in de pauze naar de huishoud school toe. Staat ook vermeld onder: ISW Bovenbouw Locatie Hoge Woerd,

2004, Martijn Zuiderwijk

Zeer leuke tijd gehad vooral m...

Zeer leuke tijd gehad vooral met de bel (gong) geintjes uitgehaald. Heb de richting elektro/elektronica gedaan. De examens werden altijd in de gimzaal gegeven en in de pauze naar de huishoud school toe.

2002, Martijn Zuiderwijk

Richting informatica gedaan wa...

Richting informatica gedaan was nieuw vak in het jaar 1985. Heb er 5 jaar overgedaan om de diploma te halen. Het laaste jaar heb ik 2 keer moeten doen. (Te veel andere dingen gedaan) Zeer leuke tijd gehad en veel naar de binnenstad geweest. De OV-kaart was minder toen die tijd je mocht bijna niets bijverdienen. Veel in het computer lokaal gezet en geholpen bij de oplichting van een BBS toen die tijd.

2002, Martijn Zuiderwijk
?