Martijn van de Geest

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martijn van de Geest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martijn van de Geest heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bob van Kempen was 1 van mijn klasgenoten ! Ik weet nog goed, dat ik een keertje ruzie met hem had en ik op het grasveldje bij de flats, waar wij toen woonden zijn t-shirt kapot trok ! Ik geloof dat meneer van Dalen (mijn favoriete meester en hoofd v

  Bob van Kempen was 1 van mijn klasgenoten ! Ik weet nog goed, dat ik een keertje ruzie met hem had en ik op het grasveldje bij de flats, waar wij toen woonden zijn t-shirt kapot trok ! Ik geloof dat meneer van Dalen (mijn favoriete meester en hoofd van de school) vorig jaar helaas is overleden ! Ik ga zeker op zoek naar foto's uit die schooltijd en plaats ze dan zeker op deze site !

  openbare basisschool Albert..., 1977

  Marijn Lucas is 1 van mijn klasgenoten uit die tijd ! Niemand weet dit geloof ik, maar ik was best wel een beetje verliefd op juffrouw Brandts ! Angelique en Robert Jan zijn nog steeds bij elkaar en wonen bij mij in de buurt ! Ik hoop dat er nog wa

  Marijn Lucas is 1 van mijn klasgenoten uit die tijd ! Niemand weet dit geloof ik, maar ik was best wel een beetje verliefd op juffrouw Brandts ! Angelique en Robert Jan zijn nog steeds bij elkaar en wonen bij mij in de buurt ! Ik hoop dat er nog wat foto's kan vinden uit die tijd, zo ja, dan zal ik ze zeker plaatsen !

  KMBO, 1987

  Darcy Nagel was 1 van mijn klasgenoten in die tijd.

  Darcy Nagel was 1 van mijn klasgenoten in die tijd. Ik zie hem de laatste tijd weer wat vaker ! Darcy attendeerde mij op "SCHOOLBANK" ! Bedankt gabber ! Is gigantisch goed van je geweest. Ben op zoek naar nog meer klasgenoten uit die tijd ! Ik ga binnenkort wat foto's uit die tijd op deze site plaatsen !

  Scholengemeenschap de Schot..., 1983

  ?