Martijn Punt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martijn Punt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Martijn Punt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kan me weinig meer herinneren van die tijd.

  Ik kan me weinig meer herinneren van die tijd. Ik zag de namen van Edwin, Alexander en Valerie staan, hun herinner ik in ieder geval nog wel. Trouwens, volgens mij gingen Edwin en Alexander ook in 1986 van school... Alleen Margot, die ook naar het Ignatius is gegaan, spreek ik nog regelmatig. Leraren: Gijssen, Grotendorst, Peijnenborg, Baardmans, Hije (of zo iets), Huimans, Ran en Rienks. En hoe heet de juffrouw van de derde ook al weer (kort donker haar, oorbellen, streng)?

  2003, Martijn Punt

  Echt een fantastische schooltijd gehad! In mijn beleving was er geen leukere klas denkbaar dan de a-klas, met onder andere Fleur, Jesse, Nino, Hubert, Damo, Berden, Margot, Caspar, Maarten en de rest.

  Echt een fantastische schooltijd gehad! In mijn beleving was er geen leukere klas denkbaar dan de a-klas, met onder andere Fleur, Jesse, Nino, Hubert, Damo, Berden, Margot, Caspar, Maarten en de rest. Tot de zesde klas had ik het idee dat de a-klas oneindig veel leuker was dat de b-klas. Pas later bleken er ook "goede gasten" in de b-klas te zitten, zoals Pim, Martijn en Kasman. Maar die klas was toch wél wat braver... Er is trouwens weinig veranderd. Mijn broertje Valentijn probeert de tirannie van de familie op dit moment nog eens dunnetjes over te doen bij o.a. PDavids, Konings, De Klerk, Cirkels, Ringeling (die van de extra stof) en Brink.

  2003, Martijn Punt
  ?