Martijn Molenaar

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martijn Molenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Martijn Molenaar heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke school! Nou ja, school.

  Leuke school! Nou ja, school. Sympathieke leraren in spijkerbroek en lang haar. Leraren: Siebe Hentzepeter, Siebe de Jong, Pica van der Wal. Klasgenoten: Dennis Damen, Rob Kauwen, Fred Blokhuis.

  2006, Martijn Molenaar

  Klasgenoten: Ricardo van de broek, Rob Spithorst, Pim Harren, Mario Hommerson, Christa Hilbrink, André van Houten.

  Klasgenoten: Ricardo van de broek, Rob Spithorst, Pim Harren, Mario Hommerson, Christa Hilbrink, André van Houten. Schoolweek naar Londen: Bij aankomst bij het hotel bleek het te zijn verkocht. 's Nachts op zoek naar een ander hotel. Leraren: de Jong, Trebes, Gullit, de Jong.

  2005, Martijn Molenaar

  Maar één jaar op deze school gezeten.

  Maar één jaar op deze school gezeten. Ken de meeste namen nog. Gilbert Urgert (alweer een tijdje uit het oog), Jeroen de Jong (nog tegengekomen in A'veen), Rein Pol (via zijn bedrijf e-mail kontakt gehad), Marcel Panhuis (zou ik nog weleens willen ontmoeten), Marco Kraai (heb ik al jaren een goede vriendschap mee). En die klipperweek, strontmisselijk van zeeziekte. Ja wat wil je, als stadsjongen op zo'n klipper. Heb altijd nog een trauma overgehouden aan het tekenen van stoute, ondeugende en zielige appeltjes. Etaleren en decoreren vond ik eigenlijk de minst leuke vakken. Kleurenleer van ?? en Ontwerpen van Gerritse waren de enige vakken die ik leuk vond. Dus tja...... Blijft er weinig over.

  2003, Martijn Molenaar
  ?