Martijn Miedema

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martijn Miedema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Martijn Miedema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De mooie geschiedenislessen van meneer Booijink.

  De mooie geschiedenislessen van meneer Booijink. Nog altijd mijn favoriete vak. En natuurlijk mijn favoriete leraar, meneer Post, die de liefde voor Frankrijk en de Franse taal alleen maar sterker heeft gemaakt.

  2004, Martijn Miedema

  Meester Rijkenberg.

  Meester Rijkenberg. Het was een hele leuke, gezellige kleine school. Met drie klassen (groep 5, 6 en 7) in één lokaal. Op kamp naar Ameland met een luxe bus met vier klassen (de bus zat maar half vol). De musical aan het einde van het jaar. Het schoolvoetbal toen we 2e werden.

  2004, Martijn Miedema

  Groep 2: Juf Jannie Groep 3 en 8: Meester Hans (Tjalsma); zei altijd: 'even alle gekheid op een stokje!' Groep 4 en 6: Juf Mirna Bécude Groep 5: Meester Gert-Jan Hoedeman met zijn gitaar in de klas! Groep 7: Meester Siegers.

  Groep 2: Juf Jannie Groep 3 en 8: Meester Hans (Tjalsma); zei altijd: 'even alle gekheid op een stokje!' Groep 4 en 6: Juf Mirna Bécude Groep 5: Meester Gert-Jan Hoedeman met zijn gitaar in de klas! Groep 7: Meester Siegers

  2004, Martijn Miedema
  ?