Martijn Koops

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martijn Koops en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martijn Koops heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooie tijd doorgebracht op deze 'strenge school'.

  Mooie tijd doorgebracht op deze 'strenge school'. Heb 4 jaar MMO gedaan. Heel veel gezichten meegemaakt. Elk jaar veranderden de klassen. In m'n eerste jaar veel met Erik en 'zwarte handel' Bob opgetrokken. 2e jaar (voor mij weer de eerste) weer allemaal nwe gezichten waaronder die van Marcel "IJSBEER". Later zelfs samen gaan werken bij v/d Pol. Veel in de kantine van Marcels Oompie zitten kaarten en kletsen. Altijd collectief te laat in de lessen komen. Behalve bij Jaap van Nederlands, daar te laat komen was oorlog. Verder heeft Wieman me nog gematst met m'n laatste toetsen, echt een toffe peer. Kon niet bij de laatst (bekende) reunie zijn, vond dit heel jammer. Soms zie je nog wel eens iemand, is altijd leuk om bij te kletsen.

  Christelijk College Abstede, 1992

  Steevast door iedereen Spookie genoemd worden (tot ik er echt ziek van werd) Altijd de beatrixschool uitdagen tijdens de pauzes en tussen de middag.

  Steevast door iedereen Spookie genoemd worden (tot ik er echt ziek van werd) Altijd de beatrixschool uitdagen tijdens de pauzes en tussen de middag. Veel lol maken op de grote pleinen. Hoewel niet iedereen het er mee eens was mocht ik altijd van meester Pors boodschappen doen op City, een onvergetelijke ervaring. Niet vergeten dat wij de meest inventieve muziekleraar van N'gein hadden met de van Klompen en Blikken handgemaakte instrumenten. Jammer dat dit alles verloren is gegaan door de brand in 1988. Als er ooit nog eens een rëunie is wil ik er graag eens naar toe.

  De Schakel, 1980

  Heel leuk om weer eens wat namen en verhalen te zien/lezen.

  Heel leuk om weer eens wat namen en verhalen te zien/lezen. Ik heb het op deze school erg naar m'n zin gehad. In de eerste 2 jaar veel opgetrokken met René Bouman (hele goede vriend toentertijd) veel contact met andere Benschoppers als Marcel, carolla, monique en Maaike (N'gein) zelfs nog met z'n allen op dansles gezeten. Was echt een kicke tijd. Jammer dat na brugjaren ieder een eigen weg ging (ik zelfs naar B'hoven). Leuke herinneringen aan de leraren van Putten (met ziekenfondsbrilletje), Vogelaar, ik kwam hem nog weleens tegen in de AH te Bilthoven. En nog meerdere. Gelijk met Claudia, Robert en Rifat (hoop dat ik het nog goed schrijf) naar Abstede vertrokken waar we elkaar al snel uit het oog verloren. Heb nog één Reunie van de Bundel mogen meemaken maar waarschijnlijk door vetrek uit N'gein nooit meer iets van een vervolg Reunie vernomen. Mischien een idee als er weer meerdere namen op staan. Hoop dat het met iedereen goed gaat.

  de bundel, 1988

  ?