Marthe Tuinstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marthe Tuinstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marthe Tuinstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn favoriete herinneringen zijn toch wel de romereis, kolderdag (vla over Lefeber), sinterklaas (met echte politie erbij ;), Jaco die al zijn haren in zijn wiskunde schrift plakt en de pauzes aan de ronde tafel.

  Mijn favoriete herinneringen zijn toch wel de romereis, kolderdag (vla over Lefeber), sinterklaas (met echte politie erbij ;), Jaco die al zijn haren in zijn wiskunde schrift plakt en de pauzes aan de ronde tafel.................. Ik vond het een super tijd!

  2004, Marthe Tuinstra

  Mijn basisschooltijd, en dan vooral de klas waar ik in zat, was enorm leuk.

  Mijn basisschooltijd, en dan vooral de klas waar ik in zat, was enorm leuk. De musical in groep 8 (Vliegop) vond ik 1 van de hoogtepunten. In de pauzes ging ik altijd voetballen, maar in de laatste paar jaren deden we vooral 'jongens en meisjes pakkertje', haha. Het leuke is dat ik af en toe nog wel is contact heb met oude klasgenootjes; Femke, Marieke, Anne Floor, Debbie etc. Het ga jullie goed!

  2004, Marthe Tuinstra
  ?