Martha Groenendijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martha Groenendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Martha Groenendijk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kan me weinig over de kleuterschool herinneren, alleen dat mijn buurjongen, Lolo (Leo van Eyckern) mij, toen we twee-aan-twee in de gang in de rij moesten staan om daarna naar het spellokaal te gaan, mij een kus op mijn wang gaf en zei: "ik ga met je t

  Ik kan me weinig over de kleuterschool herinneren, alleen dat mijn buurjongen, Lolo (Leo van Eyckern) mij, toen we twee-aan-twee in de gang in de rij moesten staan om daarna naar het spellokaal te gaan, mij een kus op mijn wang gaf en zei: "ik ga met je trouwen!".

  2004, Martha Groenendijk

  Ik heb hele fijne herinneringen aan mijn lagere schooltijd.

  Ik heb hele fijne herinneringen aan mijn lagere schooltijd. De mooiste herinnering was echter het Kindervakantiefeest van de 6de klas. Met de trein naar Beilen en daarna, waarschijnlijk naar Drouwenerzand. We waren al met schoolreisje naar Amsterdam geweest, maar dat reisje vond ik heel vervelend (te vermoeiend denk ik). Ik herinner me ook Juf de Vries van de eerste klas, een schat van een mens. Later is ze verhuisd naar Eerbeek, waar ik haar nog wel eens heb opgezocht met mijn ouders.

  2004, Martha Groenendijk

  het rock'n rollen tijdens de fysicales met "Neuze"(mijnheer Hoekstra) en Leny Poelman en de keer dat "Neuze" te laat was en toen zijn helderziendheid liet zien via een van de leerlingen, een meisje, haar naam ben ik vergeten.

  het rock'n rollen tijdens de fysicales met "Neuze"(mijnheer Hoekstra) en Leny Poelman en de keer dat "Neuze" te laat was en toen zijn helderziendheid liet zien via een van de leerlingen, een meisje, haar naam ben ik vergeten. Ik denk dat Marianne Range mijn man(Roel Groenendijk) ook wel kent van de MULO in Haren.

  2004, Martha Groenendijk
  ?