Marten deVries

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marten deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Marten deVries heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Dhr Burggraaf was het hoofd va...

  Dhr Burggraaf was het hoofd van de school. De dag dat een medeleerling in een lange broek op school kwam kan ik me nog levendig herinneren. Ze werd buiten bij het hek al teruggestuurd naar huis. Ze moest een rok of jurk aan trekken. Een vrouw in een broek dat kon absoluut niet, volgens hem. Voor de klas at hij altijd zijn lunch. Bruine boterhammen met kaas. Ik zie hem nog met zijn voortanden de vezeltjes extra fijn kauwen. Met de klas op kamp kon ook niet. Er was schijnbaar geld voor en andere leraren hadden er ook wel oren naar. Maar Burggraaf was er fel tegen. Hij wist precies hoe da zou gaan. De jongens kruipen 's avonds bij de meisjes met alle gevolgen van dien en hij zat dan met de boze ouders opgescheept.

  2008, Marten deVries

  Ik zat op de lagere school van...

  Ik zat op de lagere school van de 2e tot en met de 6e klas. Het hoofd van de school was de heer Bol. Daarna op de Mulo (of Ulo), die een stukje verderop in de straat lag. Beide scholen bestonden uit noodgebouwen. Houten keten met vier klassen.

  2008, Marten deVries
  ?