Marten deVries

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marten deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marten deVries heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Geen glanzende schoolcarriere.

  Geen glanzende schoolcarriere. Veel aan kunst en cultuur gedaan. Mijn favoriete leraar was dhr van der Veen, voor het vak geschiedenis

  2011, Marten deVries

  De tijd van de Democratiseringen! Geweldig, echt de 'seventies' Mijn inspirerende docenten Gert en Hans (?) Naast de normale literatuur haalden we ook onze wijsheid en kennis uit Ollie B.

  De tijd van de Democratiseringen! Geweldig, echt de 'seventies' Mijn inspirerende docenten Gert en Hans (?) Naast de normale literatuur haalden we ook onze wijsheid en kennis uit Ollie B. Bommel, Who's afraid of Verginia Woolf e.v.a. Achteraf constaterende kan ik zeggen dat mijn sociale leven op deze opleiding z'n definitieve gestalte heeft gekregen. Mn leven Prive en werk is daardoor beinvloed Geen makkelijk bestaan, maar wel oprecht en strijdbaar.

  2011, Marten deVries

  Ervaren als een geweldige en zeer relevante opleiding.

  Ervaren als een geweldige en zeer relevante opleiding. Ik heb er met veel plezier gezeten. Ik moet zeggen dat m.n. het tweede jaar met de specialisaties mij heel veel gegeven heeft. Daarbij wil ik zeker de naam van mijn docente Educatief Werken noemen: Eva Wolf! De specialisatie Superviseren vond ik ook heel goed. Van beiden heb ik veel opgestoken en zeer goed kunnen gebruiken in mijn beroep als leraar MBO Sociale Dienstverlening aan de Sprankel in Zwolle

  2011, Marten deVries
  ?