Bekijk het volledige profiel van marrie schinkelshoek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

marrie schinkelshoek heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb het daar zo naar mijn z...

Ik heb het daar zo naar mijn zin gehad,vooral achter het strijk plankje was ik veel te vinden

2009, marrie schinkelshoek

Hallo, Ik ben Marrie Schinke...

Hallo, Ik ben Marrie Schinkelshoek en heb daar op school gezeten, Fietste iedere dag van de Klipperstraat naar de Huishoudschool? zo werd dat vroeger genoemd!! Veel weet ik er niet meer van,misschien dat er nog iemand is die mij Herkent,om het een en ander uit te wisselen, ik zat daar met Henny Leenders op school?die later mijn schoonzus is geworden zei werd iedere dag op gehaald door mijn broer, Warme Groet Marrie

2009, marrie schinkelshoek

Na de J.H. Snijderschool ben i...

Na de J.H. Snijderschool ben ik naar! Licht Liefde en Leven gegaan. Daarna gaan werken in een handschoenen-winkel in den haag Venestraat.Toen getrouwd en heb 3 geweldige kinderen gekregen,Ik heb toch de studie die ik toen wilde doen gedaan...... toen de kinderen groter waren!!!!! Ik ben gescheiden al 20 jaar en werk fulltime als telefoniste,ik heb mijn HBO Medisch gehaald en ben Therapeute en geef energetische massage,mensen met depressies zijn bij mij aan het goede adres.

2009, marrie schinkelshoek
?