Marlous Rietbergen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marlous Rietbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marlous Rietbergen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Toen ik net op deze school zat vond ik het verschrikkelijk.

  Toen ik net op deze school zat vond ik het verschrikkelijk. Begrijp me niet verkeerd ik vond de vakken over het algemeen wel leuk maar moest erg wennen aan mijn klasgenoten. Ik was natuurlijk al 24 en mijn klasgenoten een stuk jonger. Uiteindelijk waren het stuk voor stuk hele lieve mensen. Mijn leraren vond ik altijd erg aardig en waren ook altijd erg behulpzaam. Ik snap wel dat de PABO af en toe de plak en knipschool wordt genoemd. Maar de theorie is behoorlijk pittig, jammer dat de lessen soms erg kinderachtig werden gegeven.

  2007, Marlous Rietbergen

  De eerste 2 jaren waren leuk en spannend, na mijn stage in Engeland begon ik anders tegen de opleiding aan te kijken, ik zag mezelf niet tot mijn 65e in de Horeca werken in ieder geval niet als een werknemer.

  De eerste 2 jaren waren leuk en spannend, na mijn stage in Engeland begon ik anders tegen de opleiding aan te kijken, ik zag mezelf niet tot mijn 65e in de Horeca werken in ieder geval niet als een werknemer. De laatste 2 jaar waren een aaneenschakeling van leren, feesten, leren. Ik vond de school slecht georganiseerd. Leraren vond ik onaardig en niet behulpzaam. Met bepaalde mensen op school kon ik het wel heel goed vinden maar een aantal vond ik ook verschrikkelijk. Vooral degenen waarvan papa en mama een horeca gelegenheid hadden en dat moesten ze dan ook in elke zin die ze zeiden noemen..gatver!

  2007, Marlous Rietbergen

  Allemaal erg ver weg maar ik heb hier een leuke tijd gehad, ik kom af en toe nog langs het gebouw en dan vind ik het jammer dat de school niet meer bestaat.

  Allemaal erg ver weg maar ik heb hier een leuke tijd gehad, ik kom af en toe nog langs het gebouw en dan vind ik het jammer dat de school niet meer bestaat. Leraren die ik me kan herinneren zijn juf Rita, helaas al overleden, heel erg jammer. Je blijft op de een of andere manier altijd een zwak hebben voor je kleuterjuf en zo'n zwak heb ik nog steeds voor haar. In groep 8 hadden we meester Joop. Een intrigerende man, kon verschrikkelijk boos worden en als hij dat was, was ook iedereen overstuur maar we konden ook gigantisch met hem lachen. Leuk hoor!

  2007, Marlous Rietbergen
  ?