Bekijk het volledige profiel van Marlous deBoer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Marlous deBoer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Veel leuke, maar ook minder le...

Veel leuke, maar ook minder leuke herinneringen aan deze school, maar eigenlijk, de leuke dingen zijn me meer bijgebleven, dus het zal allemaal wel meegevallen zijn! De feesten die hier gegeven werden waren altijd erg leuk en gezellig! En heb het de laatste jaren vooral erg naar mijn zin gehad, ondanks ik nog een jaar over moest doen en ik niet meer met mijn oude klas genootjes zat (omdat die ook allemaal over waren) Het jaar dat ik het over moest doen, ben ik vooral omgegaan met Naomi, Diana en Jaquelina (slakteliena, haha) waarmee ik de nodige uurtjes spijbelde om bv een dagje te gaan shoppen in Breda! Ook stond ik erom bekend, vele te laat kaarten vol te krijgen. Hebben ze die nog steeds?? Nou ja... hoe dan ook, ik heb goede herinneringen aan deze school!

2004, Marlous deBoer

Mijn eerste verkering had ik o...

Mijn eerste verkering had ik op deze school, dat was met Robert Kraayeveld, die wel een weekend duurde. Onder gymles heb ik het uitgemaakt, dat weet ik nog heel goed! Mijn 2de verkering was ook op deze school en dat was met Tom van Leeuwen, wat geloof ik ook niet van lange duur was... maar ja, wat wil je op die leeftijd! haha. Toen ik trouwens op deze school kwam (toen ik 4 was) heette het nog de John F. Kennedy.

2004, Marlous deBoer
?