Marlou Ruiterman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marlou Ruiterman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marlou Ruiterman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alles was leuk maar als je de leukste dingen moet beschrijven zijn dat toch wel die eerste woordjes lezen en schrijven in groep 3,de musical in groep 6 en het laatste jaartje groep acht.

  Alles was leuk maar als je de leukste dingen moet beschrijven zijn dat toch wel die eerste woordjes lezen en schrijven in groep 3,de musical in groep 6 en het laatste jaartje groep acht.De cito-toets is voorbij alleen nog wachten op de uitslag(09-03-04).Dus kamp en de musical kom er maar aan!Leuk dat ik veel mensen nog ken!!!

  Het Lichtbaken, 1996

  Alles was leuk maar als je dan toch de leukste dingen moet vertellen waren het de eerste woordjes leren en lezen in groep 3,de musical in groep 6 en natuurlijk dit jaar groep 8 die moet ik nog af zien te krijgen maar de cito is al voorbij dus die saaie d

  Alles was leuk maar als je dan toch de leukste dingen moet vertellen waren het de eerste woordjes leren en lezen in groep 3,de musical in groep 6 en natuurlijk dit jaar groep 8 die moet ik nog af zien te krijgen maar de cito is al voorbij dus die saaie dingen zijn voorbij dus op naar kamp!!! Leuk trouwens dat er mensen zijn die ik nog goed ken!!

  Het Lichtbaken, 1996

  ?