Marlies van Straalen

Kent 0 personen

NA , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marlies van Straalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marlies van Straalen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. In klas 1a. Van de 13 vakken had ik 9 onvoldoendes, vandaar dat ik moest overstappen naar de Mulo, waar het gelukkig heel wat beter is gegaan. Een klassefoto volgt nog. Hadewich van Leeuwen heb ik nog in mijn poesiealbum staan. Zo ook Margot Plegt. Ik weet de twee zinnen die zij schreef nog altijd uit mijn hoofd: Zeg niet alles wat je weet, maar weet altijd wat je zegt, Margot Plegt.

  2004, Marlies van Straalen

  Ik weet nog dat een klasgenootje Maria een hersenschudding had en daarna in de gymzaal een bal tegen haar hoofd kreeg en weer omkiepte.

  Ik weet nog dat een klasgenootje Maria een hersenschudding had en daarna in de gymzaal een bal tegen haar hoofd kreeg en weer omkiepte. Ook hadden we een zangkoor waar we zelfs mee zijn opgetreden voor de radio in Hilversum. Mijn eindexamen heb ik niet gedaan, want we verhuisden in klas 4 naar Maastricht, daar ben ik wel geslaagd. Oh ja, we hadden de club van 9. Negen meiden waaronder Maria, maar van de rest weet ik geen naam meer. We gingen vaker zwemmen. Ik woonde in de Waalstraat.

  2004, Marlies van Straalen

  Elke dag verplicht vette boerenmelk drinken tijdens het overblijven vond ik erg vies.

  Elke dag verplicht vette boerenmelk drinken tijdens het overblijven vond ik erg vies. De namen van de zusters ben ik vergeten, maar er was er eentje, die met een kleerhaak een klasgenootje sloeg en die nonnen waren niet te vertrouwen. Ze geloofden ook niet dat we uit Amsterdam gingen verhuizen en ik ging echt met mijn ouders in de 6e klas naar Den Bosch. Ik weet inmiddels op 12 na, alle namen van de leerlingen met hulp van een paar klasgenoten. Zie foto.

  2004, Marlies van Straalen
  ?