Marlies van der Leeden

Kent 4 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marlies van der Leeden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marlies van der Leeden heeft 12 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zomaar onverwacht aan deze richting begonnen ( eigenlijk wilde ik Frans studeren)en nooit spijt gehad.

  Zomaar onverwacht aan deze richting begonnen ( eigenlijk wilde ik Frans studeren)en nooit spijt gehad. Tot heden nog werkzaam in de verpleging.De bedverpleging moest ik wel overdoen, maar dat waren maar 3 maanden in totaal.Het was een goede opleiding( behalve mijn o.k. stage die ik ingeloot werd op oogheelkunde. "héél boeiend....voor pak weg 2 weken, maar niet de hele o.k.stage!!)In de jaren '70 nog een (vals)bomalarm meegemaakt op een zondag op de afdeling dermatologie.Dat was een actie van de Molukkers vlak na de treinkaping en de schoolbezetting. Dus je kon van alles verwachten. Dat was heftig en spannend. Helaas weet ik van de medestudenten zeer weinig.Wie meldt zich?? Laat eens wat van je horen als je uit groep 74/2 kwam. Wat is er veel veranderd in de verpleging. De dossiers nu.. en die van toen!! Hele leuke tijd ook gehad in Amsterdam.

  School voor Verpleegkundige..., 1974

  Ik heb daar 2 keer een werkweek meegemaakt ( wát een voordeel van zitten blijven).

  Ik heb daar 2 keer een werkweek meegemaakt ( wát een voordeel van zitten blijven).Het was een gezellige tijd. Een aantal jaren geleden ( toen het gebouw er nog stond!!) heb ik veel "oude" klasgenoten weer gezien. Inmiddels via schoolbank ook al wat gemaild met vroegere klasgenoten. Ik kreeg vlák voor mijn eindexamen verkering met Dik van der Leeden, die net één jaar daarvoor van deze school af was. Tot heden nog altijd samen!

  CSR Christelijke Scholengem..., 1967

  Na 3 1/2 jaar in Suriname gewoond te hebben, kwam ik als 10 jarige in de 4de klas.

  Na 3 1/2 jaar in Suriname gewoond te hebben, kwam ik als 10 jarige in de 4de klas. Ik had een nogal Surinaamse tongval wat voor enige verwondering zorgde. In die tijd was ik nogal rustig en verlegen. Ik zat in de klas bij de meesters Zielhuis, Rotmensen en v.d.Merwe. G.Rotmensen onlangs tijdens een reunie weer ontmoet en vele anderen uit die tijd. Erg leuk om mee te maken.

  Prins Mauritsschool, 1964

  ?