Marlies Hermans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marlies Hermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marlies Hermans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de MAVO, deed ik in april van, meen ik '77, vlak voor de examenperiode van mavo, toelatingsexamen voor de Grafische School.

  Na de MAVO, deed ik in april van, meen ik '77, vlak voor de examenperiode van mavo, toelatingsexamen voor de Grafische School. Daar waren meer dan 120 aanmeldingen. Er zouden slechts 24 nieuwe leerlingen worden aangenomen. In de hal van de school, werd het toelatingsexamen afgenomen. Aan het einde van een zaterdagmiddag hoorde je of je was toegelaten. Ik was dus inderdaad 1 van de 24 gelukkigen.

  School voor de Grafische Va..., 1977

  Hele leuke school.

  Hele leuke school. Ik zat 4 jaar lang in groep geel. Mijn mentor was Kees Vaartjes uit Harderwijk. Naast de exacte vakken, had ik ook nog Toneel, Fotografie van Rob van 't Woudt, Tekenen en soort Jazzballet. Dat werd in de gymzaal geoefend.

  Christelijke IVO MAVO Overv..., 1969

  Ik heb op de Beatrixschool, alleen in de zesde klas gezeten.

  Ik heb op de Beatrixschool, alleen in de zesde klas gezeten. Mijn ouders vonden het destijds beter dat ik die opnieuw ging doorlopen, ipv op de Scheffelschool.

  Beatrix school, 1969

  ?