marlies feijen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marlies feijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  marlies feijen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Mijn favoriete herinnering is dat ik uiteindelijk niet ben afgestudeerd maar toch goed terechtgekomen ben.

  Mijn favoriete herinnering is dat ik uiteindelijk niet ben afgestudeerd maar toch goed terechtgekomen ben. En dat had KlaasWybo niet gedacht...!

  2003, marlies feijen

  Adri Jager.

  Adri Jager...Pfff Sieneke, je was inderdaad de enige niet! Haha. Kina en ik noemden Willem Gernaat altijd Willem Por, omdat hij zijn porretjes- hij dacht ongezien de klas in schoot- getver! Duits van "Ten Hoze, met de poederdoze"( Ten Broeke) Frans van Gans en maar sjouwen naar al die gebouwen. Kennen jullie die mopperkont van de aula nog, Deuze heette hij geloof ik. Van Johan Wessels had ik helaas geen les, want dat wilde ik ook wel, hem bij zijn voornaam noemen. En die man van muziek begon een keer zijn les met de leader van de Muppetshow, geweldig!

  2003, marlies feijen

  Op de kleuterschool: juf Staal (die bracht de kinderen uit de Wildervanksterdallen naar huis met een oud busje.

  Op de kleuterschool: juf Staal (die bracht de kinderen uit de Wildervanksterdallen naar huis met een oud busje. In de eerste klas juf Nomden-de Vries. Ik herinner me dat ze elke dag met ons zong en ons daarbij begeleidde op haar gitaar.Zij trouwde in dat schooljaar en maakte plaats voor juf Lamain. Juf Visser was lief, maar ook wel een beetje streng. (klas 2) Bij de handwerkklas -alleen voor de meiden- riep ze altijd: niemand overslaan (breisteken) In klas drie en vier meneer Sturing, die keek je heel indringend aan. Klas vijf en zes meneer de Jong.(inderdaad, de bananeneuze. Hij zat boordevol spreekwoorden, die de hele klas meebrulde) Ik woonde tegenover de school. Tijdgenoten en vriendinnetjes: Hennie Kuik, Anneke Kostwinder, Anja Dreesman, (dank je, Rudi Aalders) Hilda Keizer en buurkinderen Roelof en Janneke Nijborg, Carla en Martha Mus, Freddie Stevens.

  2003, marlies feijen
  ?