Marleen van Rijnsbergen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marleen van Rijnsbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Marleen van Rijnsbergen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  CT Muziek.

  CT Muziek. Erg leuke periode, zowel de schoolse als de naschoolse activiteiten... Gitaarles op vrijdagochtend, pianoles (oeps, snel nog even studeren...) en stemexpressie. Verder 's zomers buiten gitaar spelen en feesten op de Kollenberg.

  2004, Marleen van Rijnsbergen

  Erg gezellige school, maar na anderhalf jaar toch gestopt omdat ik me niet voor de klas zag staan (en dat was toch wel de bedoeling.

  Erg gezellige school, maar na anderhalf jaar toch gestopt omdat ik me niet voor de klas zag staan (en dat was toch wel de bedoeling...). Leuke herinneringen aan de interacademiale, de stumpel en natuurlijk CAKE!

  2004, Marleen van Rijnsbergen

  In de derde klas kwam ik -halverwege het jaar- op deze school.

  In de derde klas kwam ik -halverwege het jaar- op deze school. Ik was net verhuisd vanuit Enschede en sprak dus met een 'harde g'. Dat was dus even aanpassen. Wat ik me verder nog herinner? Ik ben nog steeds benieuwd wie er op het idee kwam om ons op schoolkamp in Otterlo ROOIE BIETJES te voeren....

  2004, Marleen van Rijnsbergen
  ?