Marleen Pieper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marleen Pieper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marleen Pieper heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  "En de beurt is voooooooor.......

  "En de beurt is voooooooor...." Oef gelukkig ik niet (bij Ingelse). Die rare van scheikunde (weet niet eens meer hoe hij heet) die met een elastiek om zijn voorhoofd en vingers in de boter rare zaakjes in reageerbuisjes stopte. Meneer van Hoof (economie) die de prijs uitdeelde voor de "meest economische student" = diegene die geslaagd was met een 6 min, Praag (wodka, goedkope taxis en jazzkelders), noodlokalen, muziekavonden, tussenuurtjes, HFC-sportvelden, eindexamenstunts, boeken kaften, schoolagenda´s en natuurlijk Tussenpoepie (oftewel meneer Tussenbroek voor Economie II), die zijn voornaam niet wou vertellen.

  2008, Marleen Pieper

  Aan het eind van het jaar alti...

  Aan het eind van het jaar altijd apekooien. Musical waar ik onverwacht 1 van de hoofdrollen mocht spelen. Gymles, waarbij ik me nog kan herinneren dat Sjoerd de Brie heel hard een tennisbal in oog van gymmester (Harry van der Meer?) gooit.

  2003, Marleen Pieper
  ?