Marleen Dreesens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marleen Dreesens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marleen Dreesens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nederlands en Textiele Werkvormen.

  Nederlands en Textiele Werkvormen. Nederlands was echt mijn vak, alhoewel ik het experimentele karakter van de school wel moeilijk vond. Een geweldige tijd. Ik woonde op Krakeelhof, net als mijn groepsgenote Nanette Wielinga. Ik herinner me verder Claudia en Arien uit Zeeland, Cara uit Limburg. Ik ben met een hele leuke groep afgestudeerd op moralisme in jeugdliteratuur. De namen van die medestudenten herinner ik me niet meer, maar we bivakkeerden bij de ouders van één van hen thuis. In 1986 waren er 0,0 banen in het onderwijs, dus ben ik een andere kant op gezwaaid. De Nederlandse taal boeit me nog steeds

  Lerarenopleiding Zuid West ..., 1981

  Ik heb niet lang op deze school gezeten, omdat we verhuisden naar de wijk Meerdervoort.

  Ik heb niet lang op deze school gezeten, omdat we verhuisden naar de wijk Meerdervoort. Ik herinner me Ligakoeken en lauwe driehoekige pakjes melk. Toen prins Willem Alexander werd geboren kregen we beschuit met muisjes (oranje?) op het grasveld voor de school (langs de Koninginneweg) en een beker als aandenken.

  Kleuterschool de Vonkenberg, 1967

  Na ongeveer een jaar op de kleuterschool De Vonkenberg te hebben gezeten verhuisden we naar de Javalaan.

  Na ongeveer een jaar op de kleuterschool De Vonkenberg te hebben gezeten verhuisden we naar de Javalaan. Mijn moeder bracht me vast iedere dag naar school. Ik herinner me kartonnen bekertjes melk (lauw), de poppenhoek, een grote speelplaats waar ik van de wip afduvelde (trauma). Mijn vriendinnetjes werden Monica Bezemer en Mieke Wink.

  Reobothkleuterschool, 1967

  ?