Mark Weenink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark Weenink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mark Weenink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Vanaf de derde klas heb ik op het Gertrudislyceum gezeten.

  Vanaf de derde klas heb ik op het Gertrudislyceum gezeten. Zo'n strenge school had ik nog nooit meegemaakt: elk uur registratie, gescheiden gym en katechese. Wel veel lol gehad. Meneer Van Doorn voor natuurkunde. Hoogerhuis en Mulder voor scheikunde. Nderlands van Keizer ("ja nou!", "ik bedoel maar" waren zijn standaarduitspraken, prima vent) Natuurlijk mw Bello voor Engels, haar heb ik altijd aardig gevonden. Tegenwoordig, als ik heel so****og wel eens in Roosendaal kom en ik rij (op de fiets, heb geen (lease-)auto, haha) voorbij mijn oude school, dan denk ik "wat een lelijk gebouw, wat een fabriek". En toch heb ik er goede herinneringen aan. Na school zijn velen van mijn lichting (1991 - Grease Lightning!) ergens gaan studeren. Lorro zie ik nog regelmatig, claro. Sommigen kom ik nog wel eens tegen, anderen zie ik nooit meer. Merk wel dat als ik weer eens in Roosendaal ben, dat alles nog hetzelfde lijkt/is. Maar misschien is dat overal wel zo... Anyway, zo lang is het nou ook weer niet geleden, maar tzt is het vast leuk om iedereen weer eens te zien. Adiós

  2003, Mark Weenink

  De eerste vijf jaar van mijn lagere school was in Julianadorp.

  De eerste vijf jaar van mijn lagere school was in Julianadorp. Veel buiten spelen, altijd fikkie stoken, voetballen en de bunkers in. Juffrouw Annelies in de eerste, meester Jacques in de 2e en 3e, hij kon altijd heel hard schreeuwen ("nu ben ik het zat!")en de deur dichtsmijten. Heb les van hem gehad in de dependance 'De Zure bom', destijds gelegen nabij een grote bouwput waar het altijd leuk spelen was. Zag dat Jan-Ibo Steunenberg zich heeft aangemeld heeft bij deze site, waar ben je? En natuurlijk zat Arne bij mij in de klas. Paula, Mariska, meiden uit mijn klas. Meester De Bie. En destijds in 1983 verhuisd naar Aruba voor een paar jaar ivm het werk van mijn vader. Woon en werk al weer heel lang in NL, te lang misschien, haha. Utrecht is mijn standplaats, but not for long. Ga binnenkort voor 6 maanden op reis.

  2003, Mark Weenink

  Nederlands van meneer Jadhoenatmisier, wiskunde van Capello, carnaval, Engels van Williams.

  Nederlands van meneer Jadhoenatmisier, wiskunde van Capello, carnaval, Engels van Williams. Dave Muller, waar is hij? Pastechi's in de pauze, donuts, de trikes die altijd voor school de hele weg lang een wheelie deden, etc.

  2003, Mark Weenink
  ?