Mark van Meteren

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark van Meteren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Mark van Meteren heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heb hier op school gezeten met o.

  Heb hier op school gezeten met o.a. Frank Marcus, Eric Tukker, Mathieu Smit, Dennis van Schaick, Anton aus Leersum, Gerben Schouten, Erna, Richard Post etc.. De excursies naar o.a. de regio tankwerkplaats Amersfoort en op vliegbasis Volkel zijn geweest waren gave momenten.

  2003, Mark van Meteren

  Juffrouw Pals, ontzettend lieve Juf.

  Juffrouw Pals, ontzettend lieve Juf. Ernst Jan Pasveer. Ik was hopeloos verliefd op Birgit Scheffers. Carnaval, verkleed naar school als bakker Mark. lekker knakworsten eten.

  2003, Mark van Meteren

  Droeg de fakkel over aan herman Paschier toen deze lokatie van de middenschool geopend werd Samen met Berry, naf naf, "blieb de kaas is op" van Woudenberg.

  Droeg de fakkel over aan herman Paschier toen deze lokatie van de middenschool geopend werd Samen met Berry, naf naf, "blieb de kaas is op" van Woudenberg. Jan Abrahamse, de man met de ijzeren hand, sloeg ie alijd erg hard mee op de tafel. Hier werd Corina Konings altijd pissig om. Kamp op de boerderij van Jousy (?) Zaborski(?) Ik heb hier qua lesstof weinig basis meegekregen en heb erg veel moeite moeten doen om mijn MTS te halen, maar heb absoluut geleerd om met mensen om te gaan! Zou het zo weer overdoen. Kampen op Texel, Terschelling. Berna Boshof en Karin van Neer. Gurbet die zijn vingers terug kon vouwen. Martijn Overkleef die een hele nacht moppen kon vertellen! Die gymlessen van ene Carol, ja die liggen me ook nog vers in het geheugen, tjonge wat een dril sergant was dat zeg. Johnny Harreman, Rene v.d Haar (Bodybuilder). bijna levend verbrand op Texel.

  2003, Mark van Meteren
  ?