Bekijk het volledige profiel van Mark van den Oever en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Mark van den Oever heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke school: Ik begon in '78 ...

Leuke school: Ik begon in '78 in 4V3 met o.a. Herman Zappey veel lol gehad, vooral tijdens de pauzes (zomaar hotels binnen stappen en beide zo'n groen bomberjack). David Orthel "Mark wat is de seiko tijd?". Ik deed ook wel eens met mijn stem de schoolbel na, opdat we wat eerder vrij hadden. Basketballen met Nada van Nie. En in de pauzes piano spelen met Miriam van Emde- Boas..

2004, Mark van den Oever

Prettige school, juf In 't Vel...

Prettige school, juf In 't Veld, juf Stephan, meester Zwetsloot en meester van Hamelen. Wie ik me nog goed kan herinneren: Robbert Kienhuis, Brent Kooreman, Frans van Loef (tijdje terug nog gezien toen onze beider kids zwemles in Zandvoort hadden!), Erwin de Maar en Anke van der Chijs. We hebben elkaar op de reunie van 1995 ook teruggezien. Goede herinneringen aan deze tijd.

2004, Mark van den Oever

Gymles op het gigantische spor...

Gymles op het gigantische sportveld achter de school, of in de zomer zwemmen aan de overkant. Muziek: Novo Band met Ester, Ernst en Bas Teule. Bevriend met Mark Kiela. Heel erg: overlijden van een klasgenoot die voor de school verongelukt is. Wel elke dag lang reizen vanaf Hilversum. Ik had een '10 minuten te laat pas'!

2004, Mark van den Oever
?