Mark Lettink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark Lettink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mark Lettink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hier mijn SPD-dagopleiding gevolgt, zeer goede herinneringen aan Ineke Nabering en Le Poole.

  Hier mijn SPD-dagopleiding gevolgt, zeer goede herinneringen aan Ineke Nabering en Le Poole. Regelmatig met de klas, ja ja alle 6, naar Melgers voor de lunch! Voortijdig begonnen bij m´n huidige werkgever, daardoor nog steeds niet in het bezit van m´n vollegdige SPD-diploma!

  2004, Mark Lettink

  Praag!!!!!!!!!!!!! Martin v/d roosters die heel lief vraagt oftie 't absentie briefje mag hebben en door Jokelien v.

  Praag!!!!!!!!!!!!! Martin v/d roosters die heel lief vraagt oftie 't absentie briefje mag hebben en door Jokelien v. K. afgesnauwt word met de woorden: "Nu even niet!" 't mannetje dat wekelijks langs kwam en "nog wat boek'n voor je had!" 3x het proefwerk van Kantoorpraktijk over maken: eerst met antwoorden, toen met bommelding, en uiteindelijk toch nog gehaald. En Stubbe, onvergetelijk!

  2004, Mark Lettink

  Kamp in Almen, Europa-week in de 3e.

  Kamp in Almen, Europa-week in de 3e. De jaarlijkse playbackshow in de kantine. Kom je daar als Bob de coulise binnen zitten daar 4 dametjes van in de 80! Hoe kom je 2 lange jaren verplicht frans door? dollen met je leraren: in de 1e Roelofsen te kakken zetten ivm zijn keer op keer terugkomende flauwe mopjes, met als resultaat dat de hele klas dubbel ligt; zijn hoofd bijna explodeerd, en je zelf op de koffie bij Winters mag. In het 2e jaar mw. Versteeghe hondebrokken voeren als zijnde pepernoten! Nou Elske Baron was helemaal toppie, met als hoogte punt een diepe zucht dat haar hele examenklasje geslaagd is! En dan die pad van Economie, met z'n zakdoek z'n oorlogswond achter z'n oor lopen uitpulleken!

  2004, Mark Lettink
  ?