mark kamp

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mark kamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  mark kamp heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Halverwege het tweede jaar verhuisd naar Arnhem-Zuid.

  Halverwege het tweede jaar verhuisd naar Arnhem-Zuid. Heb nauwelijks herinneringen aan deze school. Weet nog wel dat ik een keer ruzie heb gehad met Han Pieper (heette die echt zo of was dat z'n bijnaam?). Herinner me ook Mary, het eerste meisje waar ik ooit verliefd op was en Carla, die was verliefd op mij, maar ik vond haar eng. Ook de naam Renato Pielie(?)komt bovendrijven.

  Onze Lieve Vrouwe van Lourd..., 1972

  Jaartje MDS na de Havo.

  Jaartje MDS na de Havo. Klas vol jongens en een enkel verdwaald meisje. Ontzettend gelachen met Rudi Polderman, Gerard Hagen en anderen. Veel gekaart, Jeriwiewoe, Douglas, Simon, iets met Vinkeman of zo enneh....??? Herinner me spreekbeurten voor Duits over spoken en hondenpoep (met echt lesmateriaal in sigarendoosje). Haalde bedroevend slechte cijfers en moest na een jaar vertrekken. Hoe heette die spannende juf Nederlands ook al weer?

  LDS / MDS, 1983

  In de onderbouw zat ik bij meester René.

  In de onderbouw zat ik bij meester René. In de bovenbouw bij juf Hanneke (beiden schijnen nog steeds les te geven op wat nu de ommelander heet). We kregen les volgens Jenaplan en dat was in die tijd synoniem voor 'vreselijke losgeslagen bende'. Heb er bar weinig geleerd, maar wel ontzettend veel plezier gehad. Begon echter wel met een flinke (grammatica) achterstand aan de middelbare school. Je kreeg weektaken die je vervolgens zelfs moest indelen. Frauderen was eenvoduig en dat deed dan ook iedereen. Mijn zoon zit nu ook op de Krakeling al is die school nu opgedeeld in drie verschillende scholen. In al die jaren is er eigenlijk niets veranderd. Hetzelfde zeil op de vloer, dezelfde vieze WC's en volgens mij zelfs dezelfde stoelen en tafels. Goede herinneringen!

  Krakelingenschool, 1972

  ?