Mark Drenth

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark Drenth en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mark Drenth heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tjd geweest.

  Leuke tjd geweest.Johan Wolff, Harm Nuesink waren m'n beste vrienden wat is er van Johan geworden??? Wat altijd bij blijft waren de geschiedenislessen van dhr. Veenenbos van 1979 t/m 1983 Leao Hierna het vijfde / zesde jaar gedaan voor mijn praktijkdiploma Boekhouden. 1983 - 1984 Stichting Vereniging van Leraren voor Praktijkexamens 1984 * 1985 Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens In dit laatste jaar ook nog mijn Praktijkdiploma Computerboekhouden gehaald bij Stichting Vereniging van Leraren voor Praktijkexamens. (Dit begon toen net en zat nog in de kinderschoenen!)

  LEAO, 1979

  Leuke tijd was het toen.

  Leuke tijd was het toen. Er komt weer van alles naar boven. Leuk om de herinneringen van andere te lezen. Je bent inderdaad al heel wat weer vergeten ! Tijdens de reünie van 28 mei zijn er wee veel herinneringen boven gekomen. Het was een hele leuke middag die naar mijn idee geslaagd was.

  Finse School, 1973

  ?