Bekijk het volledige profiel van Mark Doornik en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Mark Doornik heeft 7 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na 't lezen van deze site kome...

Na 't lezen van deze site komen er vele herinneringen boven. Alle namen zoals Meester Veen (voor in de mond spreken), meester Snijders (dinnesdag en woenesdag), juf Stolk, Juf Tot, Meester Scheepbouwer en ook nog een juf die in een kleine fiat rondreed. Maar ook de medeleerlingen, zoals Anita (biesbosspekkie!), Anneke Beukers, Yvonne Boymans, Rene Kuip, Sjoerd Hoogedoorn, Loekie Kamp, Edo, Adje, Lisa van Dam, Maudie, Linda Puhl, Liesbeth en Harrie. Schoolreisje naar de Bedriegertjes in Bergen, fietsen op Texel, avondvierdaagse, sinterklaasvieringen in Huys Tijdverdrijf.

2004, Mark Doornik

Optreden van Livin' Blues (moe...

Optreden van Livin' Blues (moeder Oberg moest als manager de helft van het geld vooraf hebben!), Freek en Bram, maar ook de eigen optredens met Ed, Mieke en Thilly, of met Marco en Jan en Peter. Goede herinneringen aan veel leraren, alhoewel het vaak ver van m'n interesse lag. Pas in 3 Havo werd het leuk.

2004, Mark Doornik

Twee jaar bij meneer Van der L...

Twee jaar bij meneer Van der Leek, een echte vriend voor z´n leerlingen.

2004, Mark Doornik
?