Mark den Dulk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark den Dulk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mark den Dulk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Nieuw liedje.

  Nieuw liedje. Inmiddels tweedejaars bedrijfskunde, P op zak. Gezellige vrienden, afgelopen Eurekaweek gegidst.

  2005, Mark den Dulk

  Geslaagd! Mijn naam in het rijtje van de mensen die niet meer op deze school horen, een nieuwe tijd in je leven tegemoet.

  Geslaagd! Mijn naam in het rijtje van de mensen die niet meer op deze school horen, een nieuwe tijd in je leven tegemoet. Heerlijk! Maar ik heb het erg naar mijn zin gehad. Romereis was geweldig, een van de leukste dingen op het CLD! Leraren: Somers, Jacobs, Overkleeft, Mutters, enz... Het dieptepunt was het overlijden van Harry Houwing, die fantastische gymleraar.

  2003, Mark den Dulk

  Ik had een hele leuke tijd op deze school! Leuke klas, goede vrienden, leuke leraren (Jacqueline, Mariëlla, Marjolijn, Liesbeth, Meester Stotijn, Lianne, Winnie, Annel, Christien, Annemiek, Letty, Karin, Carla en Nellie).

  Ik had een hele leuke tijd op deze school! Leuke klas, goede vrienden, leuke leraren (Jacqueline, Mariëlla, Marjolijn, Liesbeth, Meester Stotijn, Lianne, Winnie, Annel, Christien, Annemiek, Letty, Karin, Carla en Nellie). Het meest leuke van de hele tijd was natuurlijk het afscheidskamp en de musical in groep 8.

  2003, Mark den Dulk
  ?