Mark deBooij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark deBooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mark deBooij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me niet veel herrineren van deze tijd.

  Kan me niet veel herrineren van deze tijd... gheghe..Wat ik nog wel weet..Het schoolvoetbal onder Henk Out was zeker een toppertje... Als ik aan de tijd denk mun gunst... Kreeg verkering met natasja in de bus op weg naar het verkeersplein in Assen. En de HEMA! van shu wi hu.. (zeker verkeerd gespeld). Auw en de knuppel die Cindy op der neus kreeg bij het slagbal.... En Carolien noemde we altijd molshoop... sjesus wat een tijd! Ben benieuwd hoe het met andere is... Met Marco van Agterveld is alles goed gekomen dat weet ik want die ken ik nog steeds... pfffhhh alweer heel wat jaartjes....

  Mariaschool, 1979

  Geweldige baldadige tijd gehad daar.

  Geweldige baldadige tijd gehad daar. Met mannen zoals Patrick giling, van Looveren en uiteraard onze Dennis. De Hr. Okkerse op stang jagen of de Godsdienst leraar... En vooral mijn geschiedenis leraar ... Wat *********** ... Geweldig gelachen. Super leraren zoals de Bruyn (engels) of van Dinghout (geloof ik) van handarbeid. In examen jaar veel het schoolplein geveegd. Samen met concierge de Boer de school schoonmaken. Zal ook nooit vergeten op de uitreiking dat ze me nadeden met een bezem en dat de Bruyn opstond en schreeuwde dat ik dat alleen maar kon zijn. SUPER SUPER!

  Maria Mavo (voorheen Maria ..., 1983

  ?