Mark Dekker

Kent 14 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark Dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mark Dekker heeft 21 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  4 jaar op deze school gezeten en nog geen bal wijzer geworden, de 1ste 2 jaar waren wel ok, puur omdat ik wat mensen heb leren kennen, de overige 2 jaren waren totaal niet gezellig en ik was ook niet vaak meer op school.

  4 jaar op deze school gezeten en nog geen bal wijzer geworden, de 1ste 2 jaar waren wel ok, puur omdat ik wat mensen heb leren kennen, de overige 2 jaren waren totaal niet gezellig en ik was ook niet vaak meer op school. Ik kan me natuurlijk alleen Joke herinneren die Muziekles gaf, iedereen was gemiddeld 30 jaar ouder dan mij dus dat was wel lachen. Het 1ste jaar heb ik wiskunde A en muziek gehaald, het 2de jaar Nederlands. Het 3de en 4de jaar niks meer, ik kon het niet meer opbrengen om naar school te gaan en ben toen ook maar helemaal met school gestopt. Ik kwam wel in aanraking met internet in 1996 via deze school en heb er menig middag en avond doorgebracht om games te downloaden (soms stiekem samen met mijn broertje).

  Joke Smit Scholengemeenscha..., 1993

  Tja, wat kan ik zeggen, deze school was DUUR, ik heb me niet echt vermaakt deze school, 't was meer zoiets van, ik MOET naar school en ik wordt nergens anders toegelaten dus hoplakee.

  Tja, wat kan ik zeggen, deze school was DUUR, ik heb me niet echt vermaakt deze school, 't was meer zoiets van, ik MOET naar school en ik wordt nergens anders toegelaten dus hoplakee. Ik deed hier 4 en 5 HAVO in 1 jaar, was best moeilijk omdat ik m'n MAVO 4 niet eens had gehaald. Annelies was altijd erg aardig en lief, ook Deborah (die engels gaf) was super lief (ook het enige vak wat ik gehaald heb in dat jaar), Hein die scheikunde had, was ook wel tof...

  Stichting de nieuwe School, 1992

  Havo 2 gedaan van 88/89, was een leuke tijd, veel vrienden gemaakt.

  Havo 2 gedaan van 88/89, was een leuke tijd, veel vrienden gemaakt. Edward van Heusden, Rutger Hakkenberg, Rachida Steinbruckner. Van 89/90 zat ik in Mavo 3, in het begin werd ik wel wat gepest maar dat ging op een gegeven moment weer over. Een fantastische zeilweek heb ik gehad met Monir Modderman, Rick Dijkstra en de rest die ik ben vergeten. Van 90/91 weer een geweldig jaar, ik leerde Arjan Kramer, Pjotr van der Veer kennen, weer een fantastische zeilweek gehad met onze muziek leraar James Dunker. Van 91/92 zat ik in het eindexamen jaar. Ik ben een band Bizar begonnen (later Dastard, w w w . d a s t a r d . n l) met Pjotr van der Veer en Paul Verburg en Martijn Piet. Helaas na dat schooljaar kwam ik bijna niemand meer tegen, af en toe een paar. Mensen die bij mij in de klas zaten en nog foto's hebben, mail me !!!

  Hermann Wesselink College, 1988

  ?