marjorie van halem

Kent 5 personen

Alleenstaand
Woont in Voorthuizen

  Bekijk het volledige profiel van marjorie van halem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  marjorie van halem heeft 6 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  En daar stond meneer Uyterlinde bovenaan de brandtrap te wachten toen we op zaterdagmorgen (ja, ja) in de pauze stiekem via de brandtrap naar de markt gingen om er een zakje stroopwafelkruimels te kopen.

  En daar stond meneer Uyterlinde bovenaan de brandtrap te wachten toen we op zaterdagmorgen (ja, ja) in de pauze stiekem via de brandtrap naar de markt gingen om er een zakje stroopwafelkruimels te kopen. Einde avontuur! Ik fietste samen op met m'n vriendinnetje Marianne Vijfvinkel.

  2004, marjorie van halem

  zat alleen de eerste 4 jaar op de Ireneschool.

  zat alleen de eerste 4 jaar op de Ireneschool. Verhuisde daarna naar Voorburg West (Groen v. Prinsterer) Mijn favoriete juf was Mevr. Leembrug-Bazuin. (trouwde tijdens mijn schooltijd). Joke Gerrits was m'n beste vriendinnetje. We speelden altijd schooltje. En.... ik werd inderdaad juf!

  2004, marjorie van halem

  leuke tijden met jos leenhouts, jos ros, marjan sleddering en marjan vijfvinkel.

  leuke tijden met jos leenhouts, jos ros, marjan sleddering en marjan vijfvinkel. Iedereen was verliefd op ben brinkers. ik prikte hem tijdens handwerken (waar ik een hekel aan had) door een kapot ruitje in z'n billen (uit frustratie, omdat de jongens lekker vrij waren terwijl wij moesten handwerken en ben toevallig op de vensterbank zat voor een kapot ruitje) enz, enz, enz

  2004, marjorie van halem
  ?