Marjorie Boevink

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjorie Boevink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Marjorie Boevink heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik zat indertijd in het gebouw aan de Beatrijsstraat 10.

  Ik zat indertijd in het gebouw aan de Beatrijsstraat 10. In de tijd dat ik er op school zat was het een lagere school geleid door nonnen. De school heette in die tijd Maria Regina II en hoorde bij de school met dezelfde naam aan de Raaphorstlaan. Het gebouw met de meisjes (en nonnen) werd gescheiden door de gymzaal met het gebouw met de jongens (en fraters). Ik herinner mij zuster Wijnande. Ik had haar in de 6e klas en zij was er de oorzaak van dat ik na de kerstvakantie van 1963 niet meer ben teruggekeerd naar deze school. De laatste maanden van de lagere school zat ik in de Oosterhesselenstraat op school.

  2012, Marjorie Boevink

  Na mijn MULO-examen vonden mijn ouders het noodzakelijk dat ik een jaar 'vormingsklas' ging volgen op deze school.

  Na mijn MULO-examen vonden mijn ouders het noodzakelijk dat ik een jaar 'vormingsklas' ging volgen op deze school. Het was een soort huishoudschool, maar dan voor meisjes met een diploma van een middelbare school op zak.

  2007, Marjorie Boevink

  De leraren die mij zijn bijgebleven zijn Mw.

  De leraren die mij zijn bijgebleven zijn Mw. Sarolera (engels), Mw. Rateland (frans) en Mw. Van der Pluijm (directrice). Ook de leraar wiskunde staat mij helder voor de geest alhoewel ik niet helemaal zeker ben van zijn naam. Het was volgens mij Van Barneveld of Baarleveld. Ook herinnner ik mij dat de jongensschool beneden zat en de meisjes boven. De school- en pauzetijden verschilden een kwartier !! Je zou als meisje per ongeluk een jongen tegenkomen, laatstaan aanspreken. Dat kon toch niet in die tijd.

  2003, Marjorie Boevink
  ?