Bekijk het volledige profiel van Marjon Verschoor en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 16

Marjon Verschoor heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

Eerste jaar groep 7 en nu al 9...

Eerste jaar groep 7 en nu al 9 jaren groep 8, een geweldige leeftijd. Al veel leuke groepen gehad.

2009, Marjon Verschoor

Wij waren de eerste deeltijdst...

Wij waren de eerste deeltijdstudenten, wij begonnen met een groep van 32 personen.Zelf was ik net bevallen van mijn tweede zoon, Guido. Het was af en toe best zwaar, een studie, stage lopen en voor een gezin zorgen met twee hele kleine ventjes. Toch wist ik dat ik het onderwijs in wilde, dus ging er voor. Nog geen 20 studenten hebben de opleiding helemaal afgemaakt. Het was een heel leuke tijd.We waren er altijd voor elkaar! Sommige zijn de eindstreep overgetrokken door anderen, je had elkaar echt nodig. De meesten van ons zijn ook daadwerkelijk in het onderwijs gaan werken. Een van de medestudenten, Fenneke, is al 10 jaar een collega van mij op de Hofdijckschool in Oegstgeest.

2009, Marjon Verschoor

EEn twee-jarige opleiding voor...

EEn twee-jarige opleiding voor kinder en jeugdverzorging. In de klas met: Jolande Pronk, Elise Kamper, Ludovica Bulters , Irene Vogel, Petra Oostdam, Liesbeth Schaddelee, Tine van Baalen, José Bakkenes, Ankie van den Heuvel van Til, Karin Hofland, Rosalien van de Wetering, Marina Gaasbeek en Ina Dijkhuizen. Het zijn twee leuke jaren geweest. Eten bij de muziekdocent, niet komen opdagen bij de godsdienstlessen etc

2008, Marjon Verschoor
?