Marjon Tak

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjon Tak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marjon Tak heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Met het hoofd van deze kleuterschool, juffrouw Evers, vele jaren later nog eens contact gehad tijdens een blindenvakantie die ik organiseerde.

  Met het hoofd van deze kleuterschool, juffrouw Evers, vele jaren later nog eens contact gehad tijdens een blindenvakantie die ik organiseerde. Ik heb een jaar op deze school gezeten.

  2003, Marjon Tak

  Waar zijn Martin .

  Waar zijn Martin .. en Rianne Ekkel gebleven? Vooral het laatste jaar hadden we veel contact met elkaar. Ene uit het 1e jaar Sjanie ... uit Dronten. Met haar nog eens naar een concert van Het Goede Doel geweest. ik vond het een leuke school. Ook leuke herinneringen aan de werkweek in Llorret de Mar. He druif, moet je nog een druif?

  2003, Marjon Tak

  Juffrouw van Bosheide die een leerling via het raam naar de rijdende bakker stuurde om koekjes voor de hele klas te kopen.

  Juffrouw van Bosheide die een leerling via het raam naar de rijdende bakker stuurde om koekjes voor de hele klas te kopen. En meester de Leeuw dei zo mooi kon tekenen en mij een keer voor het bord zette om een mooie tekening van mij te maken met en zwarte achtergrond.

  2003, Marjon Tak
  ?