marjon kroese

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjon kroese en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjon kroese heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  in deze jaren heb ik les gegeven op deze school.

  in deze jaren heb ik les gegeven op deze school. ik kwam als meisje van 19 voor de klas en zie al heel wat namen die me bekend voorkomen. met beb marree heb ik nog steeds contact. zij was de eerste juf op de sint jan in 1966. In 1967 kwamen ton vermeulen en ik er bij. het was een hele leuke tijd.ik vind het leuk om te lezen dat iedereen het zo leuk heeft gehad op deze school.het was mijn eerste baan en ik heb er heel erg veel plezier gehad.

  Sint Janschool, 1967

  5 heel plezierige jaren.

  5 heel plezierige jaren.het is heel leuk om veel bekende namen langs te zien komen.ik weet ook nog heel wat namen. steenhof,koster,schepers,de ridder,lindner etc , etc.we hadden een leuke klas en op de laatste reunie waren er heel wat aanwezig,meer dan de helft. leuk om iedereen weer terug te zien.

  Alberdingk Thijm College (A..., 1960

  heb er maar 2 jaar opgezeten.

  heb er maar 2 jaar opgezeten.werk nog steeds in het onderwijs hadden wel een leuke klas.ik ging veel om met elly en ellibert.volgens mij zat iet aben die hier ook is aangemeld bij mij in de klas en ben loth ook.

  Pedagogische Academie, 1965

  ?