Marjon de Gorter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjon de Gorter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marjon de Gorter heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Voor ik naar West Friesland verhuisde heb ik tot april hier op school gezeten.

  Voor ik naar West Friesland verhuisde heb ik tot april hier op school gezeten. Noortje Laurens, Helen Dubbeld, Peter van Oudenalle en natuurlijk uit Nieuwkoop Leen Huisman. Op de fiets van Nieuwkoop (behalve in de winter, toen met de bus)Weet niet veel meer van leraren. Tekenen vond ik leuk, engels,nederlands en geschiedenis. We moesten nog op zaterdagmorgen naar school!

  2007, Marjon de Gorter

  Opleiding gedaan van september 76 tot maart 80.

  Opleiding gedaan van september 76 tot maart 80. Intern bij mw Grootegoed, die niet lang daarna overleed??. Mensen in mijn groep waren oa Hans Jonker, Gwyneth Koopman, Carinne Goossens.

  2003, Marjon de Gorter

  Meneer Homan is de eerste die mij te binnen schiet, hij gaf engels, gewoon een aardige man.

  Meneer Homan is de eerste die mij te binnen schiet, hij gaf engels, gewoon een aardige man. Meneer Bak (wiskunde) en van mijnheer vd Zee heb ik een keer verschrikkelijk op mijn kop gehad: ik had mijn boeken 2 minuten voor het einde van de les al ingepakt en kon samen met nog iemand? gelijk vertrekken. Mijnheer de Haan met zijn zweedse klompen kon je tenminste aanhoren komen, heb hem maar 1 jr gehad. Het heen en weer fietsen/lopen was elke keer een goed excuus om later te beginnen.

  2003, Marjon de Gorter
  ?