marjon Hupperetz

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjon Hupperetz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  marjon Hupperetz heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Zelfs na meer dan dertig jaar blijf ik nog steeds hele leuke en fijne herinneringen houden aan mijn tijd in Deurne.

  Zelfs na meer dan dertig jaar blijf ik nog steeds hele leuke en fijne herinneringen houden aan mijn tijd in Deurne. Zr Versleijen heeft mij de weg naar de verloskunde gewezen, maar de verpleging was een goede basis daarvoor. Leuk om mensen uit die tijd weer te spreken of te horen hoe het gaat. Ik ben intussen gestopt met de verloskunde en ben geswitched naar de management en coachingskant. Goede move, om het nog enige jaren vol te houden. Ik ben nog steeds getrouwd met Gerard en mijn drie dochters van 23, 22 en 22 zijn alledrie het huis uit en nog aan het studeren.

  2007, marjon Hupperetz

  Ik ben in de tweede klas op de Mariaschool gekomen bij zuster Paola.

  Ik ben in de tweede klas op de Mariaschool gekomen bij zuster Paola. Ik heb niet veel herinneringen aan die tijd en bijna geen foto's. Wel heb ik nog een fotootje van Mieke Veldhuisen, die in die tijd mijn vriendinnetje was. Recent hebben we een reunie gehad van de vijfde klas van juffrouw Berkers waar mijn geheugen wat is opgefrist. Het was leuk om weer in Someren te zijn en te zien wat van iedereen is geworden. Jammer dat ik Mieke niet heb gezien.

  2007, marjon Hupperetz

  Ik ben in de tweede klas op de Mariaschool gekomen bij zuster Paola.

  Ik ben in de tweede klas op de Mariaschool gekomen bij zuster Paola. Ik heb niet zoveel herinneringen aan die tijd en erg weinig foto's. Recent hebben we een reunie gehad van de klas van juffrouw Berkers en is mijn geheugen wat opgefrist. Wat ik wel nog weet is dat ik in die tijd bevriend was met Mieke Veldhuisen, van haar heb ik ook nog een foto. Ze was helaas niet op de reunie.

  2007, marjon Hupperetz
  ?