Bekijk het volledige profiel van Marjolijn van Tol en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Marjolijn van Tol heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Meao commerciele dienstverleni...

Meao commerciele dienstverlening gedaan. In deze 3 jaar heb ik geprobeerd met zo weinig mogelijk lessen te volgen toch mijn diploma te halen en dat is me gelukt!!!

2004, Marjolijn van Tol

Super leuke tijd gehad, klas 1...

Super leuke tijd gehad, klas 1c en 2c was echt feest. Beetje teveel want in 2c bleef ik ook zitten. Nog maar een keertje de 2e doorlopen, weer een leuk jaar maar nu wel gehaald. Toen nog een klein stukje van de 3e en daarna ben ik van school gegaan. Kortom teveel plezier gehad en te weinig gestudeerd. Maar ik zal deze onwijs leuke tijd niet snel vergeten.

2004, Marjolijn van Tol

Tjonge dat is lang geleden. Wa...

Tjonge dat is lang geleden. Wat ik me nog goed kan herinneren is onze musical Matilde in groep 8 en uiteraard het kamp op het Woldhuis. Verder behoorde ik tot de eerste groep die alle 8 jaar van deze school heeft doorlopen. We hadden een onwijs leuke maar drukke klas. Ik heb eigenlijk met niemand meer contact van deze periode. Maar wie weet kom ik weer wat mensen tegen via deze site?

2004, Marjolijn van Tol
?